Mulțumiri noilor agenți de presă ai RMGC!

După cum aminteam zilele trecute, organizarea referendumului dedicat RMGC, propus de 35 de primari din Alba, a fost aprobată.

Bucurie mare în rândul postacilor RMGC, care au motive serioase să spere că mașinăria de dezinformare a RMGC, foarte bine antrenată, va profita din plin de rezultatul referendumului, oricare ar fi acesta. Această campanie le va aduce cianuriștilor, destul de sigur, puncte pe bursa din Toronto, o gură de aer foarte necesară la câte datorii a acumulat până acum compania. Iar asta va mai asigura câteva locuri de muncă pentru niște luni bune, poate un an, prin ceva birou obscur din București, sediul de campanie al postacilor iubitori de cianură.

Așadar, pe 9 decembrie, odată cu alegerile parlamentare, cetățenii a 35 de localități din județul Alba vor participa și la o activitate gratuită de promovare a proiectului RMGC. Gratuită pentru companie, plătită din bani publici, dar gratuită și pentru stat din punctul de vedere al efectelor.

Deși 21 de consilieri ai județului Alba și-au adus contribuția la aprobarea acestei propuneri, votând cu un DA hotărât, trebuie să le mulțumim, în primul rând, celor 11 care au inițiat proiectul hotărârii. Așadar, în ordinea contribuției fiecărei grupări politice din care fac parte acești consilieri județeni, vă prezint ultimele achiziții ale RMGC în materie de agenți de presă:

 1. Pe primul loc este – cine credeți? – tocmai USL, cu 6 iubitori de cianură. Chiar dacă nu prea seamănă inițiativa lor cu ceea ce promiteau lideri ai alianței de la București acum ceva vreme, cel puțin au respectat protocolul alianței – 3 sunt de la PNL, 3 de la PSD:
  • Crețu Simion
  • Mocan Angelica Elisabeta
  • Pașca Cristian Dan
  • Dîrzu Ioan
  • Florea Ioan
  • Sandea Dorin Gheorghe
 2. Pe un surprinzător loc secund se află cei de la PDL, cu 3 politicieni. Nu aș vrea să fiu în pielea lor când află to’arșu’ Președinte că nu au ocupat poziția fruntașă la întrecerea socialistă „Primul între cianuriști”:
  • Simion Marcel
  • Stan Marcel Ioan
  • Tătar Virgil
 3. Partidul OTV a contribuit și el cu ce a putut, așa că 2 consilieri din 3 ai partidului și-au adus contribuția la inițierea propunerii:
  • Bibolar Horațiu Mugur
  • Marincaș Ion

Din graba de a le mulțumi acestor domni pentru sprijinul pe care îl acordă proiectului care vrea să aducă 13.000 de tone de cianură anual la Roșia Montană – adică de 13 ori mai mult decât totalul folosit în exploatările din UE – nu am mai apucat să caut și datele lor de contact. Promit însă să revin și cu aceste informații, după ce le găsesc, ca să le puteți mulțumi și voi. Iar dacă mă puteți ajuta cu adrese de email, telefoane sau adrese de corespondență ale acestora, vă invit să le treceți la rubrica de comentarii a acestui articol.

De asemenea, vă mai solicit sprijinul într-o problemă: domnii de mai sus caută să ajute RMGC în a-și îndeplini promisiunea de a aduce pentru fiecare român câte o găleată de cianură; nu vreți să punem mână de la mână și să achiziționăm, ca material promoțional pentru proiectul companiei, câte o astfel de găleată pentru fiecare dintre cei 11? Îi oferim cadou fiecăruia câte 10 litri de cianură, apoi îi invităm pe cei de la RMGC să îi neutralizeze – după metoda numai de ei știută. Va rezulta astfel aproape ceea ce vor domnii consilieri să le ofere roșienilor, nu-i așa? Și vor putea consuma câte un pahar în fiecare dimineață, ca să se bucure și ei de binefacerile mineritului modern promis de RMGC.

Etichetat , , , , , , , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

2 răspunsuri la Mulțumiri noilor agenți de presă ai RMGC!

 1. ABE spune:

  Ce nevoie mai este de un referendum cand toti sunt convinsi de neabsolvirea de crima impotriva vietii prin aceasta aiuristica firma RMGC? Respectivii consilieri, dincolo de faptul ca nu mai reprezinta electoratul prin aceasta deviere de la obligatia constitutionala de aparare a fiintei nationale, ar trebui sa ofere referendumului demisia lor in alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.