Despre

În jurul nostru se întâmplă lucruri care ne afectează, fie că vrem sau nu. Chiar dacă multă vreme am crezut și eu că dacă le ignor, acestea dispar, am ajuns în acel moment în care nu am mai putut trece indiferent pe lângă evenimente.

Așa se face că, începând de la sfârșitul anului 2011, mi-am spus și eu punctul de vedere cu privire la subiectele de interes pentru mine. Iar rezultatul îl puteți găsi în articolele acestui blog.

Politica privind comentariile

În cadrul acestui blog, accept și încurajez comentariile, indiferent de opiniile exprimate. În același timp, țin la respectarea unui set minim de reguli de bun simț:

 • fără atacuri la persoane – discutați despre ideile exprimate, nu despre autorii lor: exemplu „ideea ta este proastă”, nu „ești un prost”
 • respectați limba română – fără greșeli gramaticale, sau cel puțin nu una la câteva cuvinte corecte
 • nu ȚIPAȚI – folosiți tasta Caps Lock cu moderație
 • fără mesaje extremiste, xenofobe, antisemite, etc.

Comentariile care nu respectă aceste minime reguli vor fi editate sau șterse. De asemenea, acest set de reguli nu este exhaustiv, pot fi șterse și alte mesaje,  dacă acestea contravin modului civilizat de a purta o conversație.

2 răspunsuri la Despre

 1. calin spune:

  Salutare,

  Noi detinem un sat de vacanta cu un parc de aventura pe valea salard, in judetul mures sub denumirea de „Sat de Vacanta Integro”
  Avem si un website si anume cel din semnatura.
  Avand in vedere ca avem cat de cat o tangentiala in obiectele noastre de activitate, nu ai fi interesat de un schimb de bannere sau linkuri intre website-urile noastre?

  Merci mult, astept un raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.