Mulțumesc pentru un cadou extraordinar

Dragă Mira,

Îți scriu la ceva mai mult timp după ce am plecat de la Poiana Mărului, unde am ajuns datorită premiului de pe blogul tău. În mod normal, premiul în sine e de apreciat, dar, mai mult decât atât, pentru mine cele trei zile s-au transformat într-o vacanță mai lungă, în care am avut plăcerea de a cunoaște o domnișoară extraordinară.

Tu ai fost „cauza” unui lucru nemaipomenit care s-a întâmplat în viața mea în viața noastră, a mea și a iubitei mele. Așa că țin să îți mulțumesc foarte mult și să îți doresc mult succes în tot ceea ce întreprinzi!

Cu multă recunoștință,
Mihai Papuc

Andreea și Mihai la Bâlea Lac

De la pensiunea Piscul Ioanei din Poiana Mărului am ajuns pe culmi, la propriu și la figurat

Etichetat , , , , .Adaugă la favorite legătură permanentă.

2 răspunsuri la Mulțumesc pentru un cadou extraordinar

  1. Mira spune:

    🙂 Mă bucur mult pentru tine, pentru voi, a fost norocul tău. Ai participat, ai ieşit la extragere şi călătoria ta a fost şi spre persoana potrivită în viaţa ta. Ce poate să fie mai frumos decât un asemenea şir de întâmplări fericite? 🙂 Îmi spunea cineva că am fost inspirată că am ales acel loc pentru concurs, uite că a fost locul vostru norocos. Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi! Iar când ajungeţi prin Bucureşti neapărat să-mi scrieţi ca să ne întâlnim! Sau poate când ajung eu prin Bucovina să ne cunoaştem! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.