« Câți manifestanți au fost în București pe 15 septembrie?

Diferente de estimare manifestanti Varsovia – Bucuresti

Diferente de estimare manifestanti Varsovia - Bucuresti

Diferente de estimare manifestanti Varsovia – Bucuresti

La Varsovia, pe 14 septembrie, se estima ca au demonstrat 100.000 de persoane, dar pentru Bucuresti, estimarea este de 10.000 – 20.000 de persoane. Asa o fi?

Bookmark the permalink.

9 Responses to Diferente de estimare manifestanti Varsovia – Bucuresti

 1. Adrian Grigoriu says:

  Felicitari, un foarte inteligent punct de vedere.

  Ca numarul ar fi pe latundeva, nu are importanta, numarul a fost fffff mare. Mult mia mare decat recunosc dusmanii de la conducera statului.

  • Florin Horincar says:

   foarte bun raspunsul.DUSMANII DE LA CONDUCEREA STATULUI .DE ACEST LUCRUR TREBUIE SA DEVINA TOTI CEI CARE MAI SIMT ROMANESTE.DUSMANII TARII SUNT LA CONDUCEREA EI. PANA NU DAM CU EI DE PAMANT NU O SA FIE BINE IN ROMANIA

 2. cosmin says:

  esti bolnav ? nu te supara, dar cum sa fie 100 de mii in prima fotografie ? sti cat e 100 de mii ? 55 de mii intra pe National Arena. Daca au fost 100 de mii la Varsovia crede-ma ca nu sunt nici 10% in acea fotografie. Insa tu nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, poti sa-i numeri … Nu conteaza ce cauza sprijini, dar daca media a declarat fals in defavoarea protestantilor, nu incerca sa faci acelasi lucru pentru a-i sustine. Eu unul am ajuns la 20 de mii, la Bucuresti, dar inca mai numar. Am sa te anunt cand termin.

 3. Robert L. says:

  De acord cu Cosmin. In poza nu sunt 100.000. Poate au fost, dar in poza nu sunt. La Bucuresti au fost in jur de 30.000 de protestari. Hai sa fim sinceri. Nu ajutam cauza prin enuntarea unor minciuni.

  • Mihai Papuc says:

   Cosmin, Robert, nu vă fie cu supărare: articolul unde apare fotografia (http://mihai.papuc.org/2013/09/cati-manifestanti-au-fost-in-bucuresti-pe-15-septembrie/) prezintă toate sursele pentru fotografii și informații. Nu am făcut niște afirmații, am ridicat doar niște semne de întrebare.

   Cele mai mari semne de întrebare ar trebui să apară de la introducerea articolului – acolo unse sunt prezentate cifrele estimate: de la 10.000 (TVR) la 20.000 (Europa FM). Numai această diferență ar trebui să ne pună semne mari de întrebare despre modul în care evaluează presa numărul de participanți.

   Și în acest caz se dovedește adevărul zicalei: „o poză face cât o mie de cuvinte” – a fost mult preluată și discutată. Dar aș aprecia dacă înainte de a-mi face procese de intenție o priviți în contextul articolului.

   Mulțumesc!

 4. Alex says:

  Asta vrea sa evidentieze articolul: presa minte. Nu mai fiti batuti in cap, va rog.

 5. cosmin says:

  hmm, poate ca am exagerat, dar acesta este si punctul meu de vedere alex.

  vreau sa scriu altceva de data asta: in paralel cu rosia montana si maidanezii este deschis si topicul BOR=-scoli -spitatele.
  – ma gandeam ca poate am putea sa vindem bisericile cu tot cu aur ( probabil mai mult decat la RM ), sa ne pastram RM si cu banii de pe BOR sa construim clinici, scoli generale si adaposturi pentru maidanezi 😀 inca nu e conturata ideea, dar ar putea functiona :))

 6. vectorialpx says:

  Este destul de clar faptul ca presa face parte din “combinatie” – sa fim seriosi, sunt cateva milioane de euro la mijloc, numa’ shpaga!
  Libertate de exprimare… pfff

  Deviez dar, cel mai trist este ca inca nu este constientizat acest lucru. Toti imbecilii care n-au treaba (job sau alta activitate) vin de la birt si apoi stau si casca ochii la ceea ce le furnizeaza presa, scarpinandu-se in buric, dandu-se mari cunoscatori. Apoi voteaza, ca doar sunt animale cu drept de vot, ce dreacu’.

  Nu stiu voi, dar eu am cam renuntat sa mai sper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.