Bă salvatorilor, MUCLES!!! vă transmite un „miner” de la Roșia Montană

După telenovela scoaterii cu surle și trâmbițe a lucrătorilor RMGC din galeria muzeu, unul dintre cei proaspăt „salvați” i-a scris lui Moise Guran să-i bată obrazul că nu îi înțelege pe bieții oameni. Și uite așa am dat de profilul public de Facebook al domnului cu pricina. Și aici, ce să vezi, surpriză mare, uite cum se adresează respectivul:

Bă salvatorilor, MUCLES!

Bă salvatorilor, MUCLES!

Nu pierdeți din vedere data: 27 august. Domnul îi invită pe salvatori la acțiune, iar când aceștia îi îndeplinesc dorința (fără să-și închipuie că îi fac omului așa mare bucurie), apare ceva zâzanie între politicieni, iar vajnicul nostru luptător de pe Facebook țuști în galeria muzeu.

Se vede totuși treaba că experiența din subteran l-a transformat pe om. Ia uitați cum îi scrie lui Moise Guran:

Vă mulțumim că în emisiunile Dumneavoastră arătați interes pentru viața noastră, a celor din Roșia Montană. În același timp, tocmai pentru că arătați interes față de problemele de la Roșia Montană, suntem profund întristați de lipsa de înțelegere pe care ați arătat-o față de viața noastră aici, Dumneavoastră fiind un om cu multe posibilități de informare.

Ei, asta da transformare. Nici nu cred că au avut PR-iștii RMGC ceva de-a face cu scrisoarea sa. Tot așa, același departament de PR nu va avea nimic de-a face cu dispariția comentariului sau a profilului domnului de pe Facebook. Cât credeți că va dura până se va întâmpla asta?

 

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Bă salvatorilor, MUCLES!!! vă transmite un „miner” de la Roșia Montană

 1. Paul says:

  Ce rau o duce asta … poze pe atv -.- …

 2. un nene.. says:

  Adica nenea asta plange ca moare de foame, dar totusi are 2 copii, conduce ATV si are si Audi, care dupa ce imi dau seama, e un model dupa 2006. Cel mai probabil e un Audi A6…
  Adica, daca iti permiti sa ai familie compusa din 4 persoane, plus masina, plus ATV, nu imi dau seama cam ce inteleg ei acolo prin saracie.

  http://www.dailymotion.com/video/x14jx59_actorul-florin-zamfirescu-adevarul-nespus-despre-afacerea-rosia-montana_shortfilms

 3. Pingback: acum să vedem salvatorii!!!..Mucles!!!! | Lupta pentru Roşia Montană

 4. boo says:

  cica nenea e “Underground Miner” la rmgc :)))

 5. Draga says:

  Cat de corect,ortoepic si cu punctuatie, este scrisa scrisoare. Cititi si comentariile la pozele acestuia.Si va rog sa-i observati si lantul de la gat!

 6. Bia Eleonora says:

  Iata si nevasta de “miner” https://www.facebook.com/roxana.david.77
  :)))))))))) Oare si ea tricoteaza sosete sa se intretina? :))

 7. carmen says:

  hehe, sorry, pagina nu mai exista 🙂

 8. vlad says:

  are fata de zdreanta, de smenar. Nu m-ar mira sa aud ca a facut alba-neagra prin cine stie ce gara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.